Változtatna életmódján?

A helytelen táplálkozás következményeit a helyes táplálkozásra való áttéréssel lehet leginkább kezelni.

A közelmúltban végzett vizsgálatok azt mutatták, hogy az alacsony szénhidráttartalmú ketogén diéta hatékony lehet az inzulin rezisztencia kezelésében.

Minden tekintetben fontos szétválasztani az ember számára szükséges élelmi anyagokat és a gasztronomiát, ennek pontos tisztázása nélkül jelentős mértékben keveredhetnek a fogalmak.

Az ember számára egyértelmű szükségletnek tekinthető élelmi anyagok a zsírok és a fehérjék, a cukrok nem. Ebből következik, hogy a ketogén étrend, amely a paleolit táplálkozásnak minden szempontból megfelel, az élettanilag szükséges táplálkozást jelenti. A ketogén étrend tekinthető genetikai és biokémiai működésünkhöz leginkább megfelelőnek és minden tekintetben szükségesnek.Az egyetlen mely mindenki számára táplálkozási alappillér.

egeszseges_fogyas_1.jpg

A civilizációs betegségek elkerülését és az egészség megőrzését célzó életmód változtató programok közül a paleo módszer hatékony segítséget nyújt, azoknak akik nem idegenkednek a húsevéstől.

Az egészséges életvitelhez nemcsak az egyénre szabott étkezés, hanem a rendszeres sportolás is szükséges.  

Számos betegséget elkerülhetünk a segítségével, csökkenthetjük az általuk okozott panaszokat. A paleolit étkezésnek köszönhetően a túlsúly mérsékelhető, a bőrszerkezet javul, élettelibbé és ragyogóbbá válik.

Ha a paleo életmód mellett dönt, kérjen segítséget egy paleo szemléletű orvostól, különösen akkor, ha gyógyszert szed, mivel sok gyógyszer szedése a paleo étrend mellett feleslegessé válik.

multi-vitamin.hu